i još toga u garaži
Zadnja promjena: zvrcko sen; sri 9 lip - 14:36; ukupno mijenjano 2 put/a.

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

zvrcko sen je napisao/la:
i još toga u garaži

Dean je napisao/la:Moji hobiji osim ptičarstva:
akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)
akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)
Čoviče pa koliko tvoj dan ima sati? Ja stolarstvo (restauracija) ,slikarstvo , kiparstvo ,vrtlarstvo , maslinarstvo ,kinologiju , kulinarstvo i boćanje jedva pokrijem. komiža je napisao/la:Alo Sgobin,pa vi ste onda morski vuci ! A jeli jidrite šta liti ili samo kad je koja regata ?