Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

hoby osim ptica koji mi oduzima vrijeme

Share

zvrcko sen
    Moderator
    Moderator

Broj postova: 1593
    Registration date: 08.12.2008

hoby osim ptica koji mi oduzima vrijeme

Postaj by zvrcko sen on pet 4 lip - 20:02

i još toga u garaži

Zadnja promjena: zvrcko sen; sri 9 lip - 14:36; ukupno mijenjano 2 put/a.

Dean

Broj postova: 1736
    Registration date: 19.08.2008

Re: hoby osim ptica koji mi oduzima vrijeme

Postaj by Dean on pet 4 lip - 21:10

kako se zove taj hobi ?...smetlarija lol! lol!

sgobin

Broj postova: 355
    Registration date: 02.10.2009

Postaj by sgobin on pet 4 lip - 21:22

Pozdrav,
    uz uzgoj ptica masu vrimena provedem i na jedrilici guštajući u ćarima prirode uz šum valova i kriktanje galebova , što onako iz đira nediljom po kanalu što po regatama.
    Zvrcko znaš da je fešta od jedara ona vaša nadaleko poznata splitska mrduja nezaobilazna pa očekuj posjet u tom terminu.

cheers cheers cheers

Renato.M

Broj postova: 1327
    Registration date: 14.12.2009

Postaj by Renato.M on pet 4 lip - 22:08

zvrcko sen je napisao/la:

i još toga u garaži

E moj Zvrcko do prije par godina imao sam onaj ponić sa remenom sa strane (mislim 71-god. ),lijepo bi ti pristao sa ovima kao prvi u skupini. Samo moj je bio crveni, tvoji su svi plavi pa bi štona.

komiža

Broj postova: 878
    Registration date: 20.06.2009

Postaj by komiža on pet 4 lip - 22:20

Ajme da mi je nabavit jednoga puh-a,ali to je tvoja kolekcija biće ne prodaješ ? Super su,a kad će jedrilica u more ?

kreso

Broj postova: 1733
    Registration date: 24.11.2008

Postaj by kreso on pet 4 lip - 22:29

Moj hobi se moze vidit iz teme evropski nogomet sad kad iman problema s ozljedon koja me makla s travnjaka ,glavni hobi osin tica je tv i svjetsko nogometno prvenstvooooooooooo!!!!! cheers

sgobin

Postaj by sgobin on sub 5 lip - 7:16

Komiža jedrilica je u moru od 10-og miseca prošle godine kad smo je redizajnirali a one gornje fotke su s regate iz prošlog miseca iz Biograda..... ža mi je šta ne moremo povatat toliko slobodnog vrimena pa da odjedrimo komišku regatu (Split-Komiža-Split)Embarassed ....ma valjda će se nekad potrefit...

Dean

Broj postova: 1736
    Registration date: 19.08.2008

Postaj by Dean on sub 5 lip - 8:30

Moji hobiji osim ptičarstva:

akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)

ikayke
    Admin
    Admin

Broj postova: 1436
    Registration date: 09.09.2008

Postaj by ikayke on sub 5 lip - 9:44

Dean je napisao/la:Moji hobiji osim ptičarstva:

akvaristika, podvodni ribolov, ribolov, stolarija, muzika, filmovi, stripovi, knjige, informatika, vrtlarstvo, kinologija, slikarstvo, fotografija,trčanje, brdski biciklizam, snowboarding, windsurfing...vjerojatno sam nešto i zaboravio...uglavnom jedva čekam da idem u penziju pa da se imam vremena baviti sa svime time :-)

onda ces bit prestar za veliku vecinu ovoga Smile LOL

crv

Broj postova: 1675
    Registration date: 02.12.2009

Postaj by crv on sub 5 lip - 10:14

Zbog posljednja četiri navedena mogao bi prije u invalidsku penziju Suspect Čoviče pa koliko tvoj dan ima sati? Ja stolarstvo (restauracija) ,slikarstvo , kiparstvo ,vrtlarstvo , maslinarstvo ,kinologiju , kulinarstvo i boćanje jedva pokrijem. Sad

komiža

Broj postova: 878
    Registration date: 20.06.2009

Postaj by komiža on sub 5 lip - 13:22

Alo Sgobin,pa vi ste onda morski vuci ! A jeli jidrite šta liti ili samo kad je koja regata ?

sgobin

Postaj by sgobin on sub 5 lip - 14:08

komiža je napisao/la:Alo Sgobin,pa vi ste onda morski vuci ! A jeli jidrite šta liti ili samo kad je koja regata ?

Ma koji vuci pitomi smo mi ka cat a izađemo nedijon do Ugljana na kafu ili pod gradom nas nekoliko iz kluba pa se zezamo .

Renato.M

Broj postova: 1327
    Registration date: 14.12.2009

Postaj by Renato.M on sub 5 lip - 19:52

E moj Deane a žena ? Imaš li ti vremena za ženu i one dvije cure? Vijerovatno nemaš ili su ti one pod ono vijerovatno sam nešto i zaboravio. Da te podsijetim zaboravio si i onaj hobi, znaš onaj kad se nešto stavlja u bačvu pa dodaš neke praškove pa pomiješaš pa pretočiš............pa te boli glava .....

Ja se bavim osim ptičarstva :akvaristika, podvodni crvolov, ribolov, muzika, vrtlarstvo ( 80 kvadrata,pola cviječe), gljivarstvo i za kraj malo vremena za ženu, nju se nesmije nikako zaboraviti.

Branimir

Broj postova: 1937
    Registration date: 12.06.2008

Postaj by Branimir on sub 5 lip - 20:29

Evo da se pridružim ovom nabrajanju:mali nogomet, brdski biciklizam, ko srednjoškolac ali i prije sakupljanje stripova ali više ne! Zbog malo vremena, pretežno vikendom sada su glavna preokupacija ptice!

krstokljun

Broj postova: 1675
    Registration date: 01.11.2009

Postaj by krstokljun on ned 6 lip - 21:03

Uh, bilo je mnogo toga, na srecu ostali su samo dva.
    Kinologija i lov, a i lov ce ubrzo biti zamijenjen fotografijom, foto-safari, foto-lov, samo da smognem malo sredstava za opremu.

Sada je: pon 21 svi - 21:21.