Zna li neko nesto o antibiotiku pod imenom ROXACIN....KAko se dozira recimo na pojilicu od 100ml vode koliko kapi ide ili doza na 1litar vode...mislio sam da dam stiglicu
ROXACIN 10%

laza50- Broj postova: 33
Registration date: 23.11.2008
- Post n°1
ROXACIN 10%
Zna li neko nesto o antibiotiku pod imenom ROXACIN....KAko se dozira recimo na pojilicu od 100ml vode koliko kapi ide ili doza na 1litar vode...mislio sam da dam stiglicu

nebojsav- Broj postova: 73
Registration date: 22.09.2010
- Post n°2
Re: ROXACIN 10%
Dobar antbiotik, za golubove ide 12 kapi na 1 l vode,za manje ptice ne znam ali piše u upustvu.

laza50- Broj postova: 33
Registration date: 23.11.2008
- Post n°4
da ima zelenkast proliv.... vez duze vreme ...tako fura neku crevnu bolest sta vec,,,nisam mogao da nabavim baycox pa mi ovo izleti nadam se da ce ce pomoci...ovde jeden rece da dajem na pojilicu od 100ml dve kapi i tako pet dana pa onda neki prebiotik ili tako nesto sta mislite da se crevna flora normalizuje posle

saso78- Broj postova: 766
Registration date: 20.07.2008
- Post n°5
http://www.calier.es/pdf/ROXACIN%20INYECTABLE.pdf

mipticar- Broj postova: 836
Registration date: 01.05.2009
- Post n°6
Moja je preporuka da treba pripaziti što piše na ljeku.: ovo je injekciona otopina i nije u potpunosti topiva u vodi več neki njeni djelovi putuju po vodi i kao takva nije u potpunosti iskoristiva kao ljek.
Ljekovi koje koristimo preko vode moraju biti naznačeni PER OS .!!

zoran ptice pjevice- Broj postova: 637
Registration date: 14.09.2009
- Post n°7
mipticar je napisao/la:Moja je preporuka da treba pripaziti što piše na ljeku.: ovo je injekciona otopina i nije u potpunosti topiva u vodi več neki njeni djelovi putuju po vodi i kao takva nije u potpunosti iskoristiva kao ljek.
Slazem se, isti ovaj lijek ima koji se daje per oralno, znaci u vodu za pice!

lord189- Opomena pred isključenje

- Broj postova: 1829
Registration date: 28.10.2008
- Post n°8
laza50 (pon pro 13, 2010 7:21 pm) je napisao/la:
da ima zelenkast proliv.... vez duze vreme ...tako fura neku crevnu bolest sta vec,,,nisam mogao da nabavim baycox pa mi ovo izleti nadam se da ce ce pomoci...ovde jeden rece da dajem na pojilicu od 100ml dve kapi i tako pet dana pa onda neki prebiotik ili tako nesto sta mislite da se crevna flora normalizuje posle
ajde ajde pa di ćeš odma na antibiotike i svu tu kemija posluži se malo prirodon ako nema bajkoka nemoj s ničin drugin je bajkok je na temelju vitamina i antibiotika i bija je najbolji al samo za sušicu ilitiga kokticidiozu (ako san dobro napisa) ako ima zeleni proliv daj mu malo slabiju spizu ponudi mu ugljena i morskog pijeska ali samo jedan dan,onda mu daj maka da ga začepi i podaj mu malo koprive i za dva dana daj mu mlika da počme normalno imat probavu i vidit ćeš

![[Vrh]](http://illiweb.com/fa/invision/p_up_en.gif)