Ptice pjevice Europe - European singing finches

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin

POSJET CRNOJ GORI

Share

malinois

Broj postova: 1561
    Registration date: 18.03.2009

POSJET CRNOJ GORI

Postaj by malinois on ned sij 09, 2011 9:52 pm

Pozdrav svima .Zima jeste al ne bas u punom sjaju pa sam odlucio iskoristiti ljepe dane i posjetiti prijatelje u Crnoj Gori.Nadam se da necete pomisliti da nikad nisam doma ,ponekad i jesam Very Happy .

U rano jutarnjim satima krenuo sam put Crne Gore .Glavno odrediste bilo mi je Cetinje i moj VELIKI prijatelj Momo (na forumu krstokljun ).Iznenadujuce brzo sam stigao ,tri sata voznje uz detaljne Momove upute i Cetinje se pokazalo uz svu ljepotu crnogorskih pejzaza .

Momo je jedna izuzetna osoba i ovom prilikom pozdravljam njegovu obitelj , njega i zahvaljujem se na gostoprimstvu .Upoznali smo se preko foruma i sklopili ljepo poznanstvo i prijateljstvo .Krstokljun je mlad pticar al pun energije i volje za novim saznanjima i zeljom za sto boljim pticama .Ptice ima odlicne i drzi ih vrlo uredno .

Ne sumnjam u njegove rezultate jer iskustvo i uspjesi koje je ostvario u kinologiji siguran sam da ce prenjeti i u avikulturu

Dan je kratak ,treba obici dosta toga .Prvo odrediste nam je bio kolega ticar Safet .jedan jako simpatican lik sa dugim pticarskim iskustvom .Ptice ima kvalitetne a uvjeti u kojima ih drzi su za svaku pohvalu

Safetove ptice cuva ova zvijer . Very Happy

Dan odmice a nase ambicije rastu : idemo u Pogdoricu obici Gorana ( na forumu sestoperac) .A sta reci za Gorana ? Jedan jako simpatican i extra lik .Njegov zdrav humor koju konzumira na forumu u privatnom zivotu je jos prisutniji .

Ovo je legendarna pticarnica ciju smo izgradnju svi pazljivo pratili na forumu .

Ispred ticarnice Safet i Momov stariji sin ,mali krstokljuncic Very Happy

Goran ima izuzetno kvalitetno jato ptica .Ahati crveni mozaici su Svjetska klasa .Uvjeti u kojima su ptice odlicni .

s ljeva na desno : Goran ,Safet ,Momo.Na dnu desno najmanji al najboli ,Momov junior

U kasno popodnevnim satima kod Gorana su nam se pridruzili pticari sa Kosova ,Baki i Bashkim .Druzenje se nastavilo u Goranovom domu a tema mozete zamisliti koja je bila

Goranovi ljubimci sem ptica su ova 2 ljepotana ,macka koju drzi u krilu (nije mi draga ) i populacija od 100000000000 crva brasnara .Kako sam vidio i Bocki je postao konkurencija cheers

Posto je zimski period a dani su kratki tako je doslo vrijeme da treba ici doma .
    Na povratku sam 3 puta imao bliski susret sa

Al iznenadujuce ,sva tri puta je proslo u moju korist affraid

Zahvaljujem se domacinima na gostoprimstvu i ljepom druzenju i vjerujte da ovo ne vrijedi za Crnogorce ,bar za one koje poznajem.

zoranV

Broj postova: 2560
    Registration date: 25.12.2009

Re: POSJET CRNOJ GORI

Postaj by zoranV on ned sij 09, 2011 9:59 pm

Svaka čast Aco,obišao si prave adrese i prave ljude,sve to sam i ja obišao i potpuno istim redoslijedom kao i ti Very Happy cheers . Slike su strašne,a i ekipa je fenomenalna

komiža

Broj postova: 879
    Registration date: 20.06.2009

Postaj by komiža on ned sij 09, 2011 10:11 pm

Bravo Aco,svaka ti čast. Pozdrav Tebi i ekipi sa tvojih slika !
    PS. reci mi kako ostaviš tiće dok si na putu (pitam jer i mene često nema kući). king

sestoperac

Broj postova: 842
    Registration date: 07.11.2008

Postaj by sestoperac on ned sij 09, 2011 10:13 pm

Ha ha bas dobra reportaza.

Meni je drago bilo i vazda ste dobrodosli Very Happy

malinois

Postaj by malinois on ned sij 09, 2011 10:19 pm

komiža je napisao/la:Bravo Aco,svaka ti čast. Pozdrav Tebi i ekipi sa tvojih slika !
    PS. reci mi kako ostaviš tiće dok si na putu (pitam jer i mene često nema kući). king

Naucis sve u kuci kako hraniti tice a za svaki slucaj po nekog od susjeda .Kad to uspijes ,DIZES SIDRO KAD GOD ZELIS Very Happy

čajka

Broj postova: 380
    Registration date: 01.05.2009

Postaj by čajka on ned sij 09, 2011 10:24 pm

malinois je napisao/la:
    komiža je napisao/la:Bravo Aco,svaka ti čast. Pozdrav Tebi i ekipi sa tvojih slika !

Naucis sve u kuci kako hraniti tice a za svaki slucaj po nekog od susjeda .Kad to uspijes ,DIZES SIDRO KAD GOD ZELIS Very Happy
    ACO je to sve automatizira svaka ptica po danu dobije određenu količinu vode i hrane pa mu nije teško biti otsutan od ptica

MARIN

Broj postova: 2016
    Registration date: 17.11.2008

Postaj by MARIN on ned sij 09, 2011 10:31 pm

Staro skitaralo!!!!!

malinois

Postaj by malinois on ned sij 09, 2011 10:34 pm

MARIN je napisao/la:Staro skitaralo!!!!!

Ljubomoran si sta nisi i ti posao stara

komiža

Broj postova: 879
    Registration date: 20.06.2009

Postaj by komiža on ned sij 09, 2011 10:42 pm

čajka je napisao/la:
    malinois je napisao/la:

ACO je to sve automatizira svaka ptica po danu dobije određenu količinu vode i hrane pa mu nije teško biti otsutan od ptica
    hahaha svaka čast,morat ću i ja počet dresirat ukućane. sunny geek

dr.nenad86

Broj postova: 748
    Registration date: 22.04.2009

Postaj by dr.nenad86 on pon sij 10, 2011 4:55 am

Svaka cast, od naseg malinoisa smo to i ocekivali, najavio je jos letos posetu Crnoj Gori, taman smo se uplasili da ga nema na forumu, da se zaljubio ili slicno, kad on odma sa turnejom....

Svaka cast, pravi pozitivni ambasador pticarstva....

Od onih ahata mogao si zapakovati kojeg pa da i mi u Nisu probamo........ Razz

Pozdrav i jos jednom za reportazu i slike 10+ , bravo cheers

krstokljun

Broj postova: 1675
    Registration date: 01.11.2009

Postaj by krstokljun on pon sij 10, 2011 9:58 am

Dobra reportaža.
    Hvala Aco na lijepim riječima.
    Mogao si se zadržati još bar jedan dan, imalo se još pogledati.
    Ali siguran sam da će biti prilike.
    Fredi je trebao doći, da čuje onog mojeg štiglića
    Very Happy Very Happy Very Happy takvog Split, Sinj i Livno nemaju Wink cheers

Siskin

Broj postova: 437
    Registration date: 29.10.2009

Postaj by Siskin on pon sij 10, 2011 10:18 am

A Mostar? Very Happy

vasa_vr

Broj postova: 354
    Registration date: 08.03.2010

Postaj by vasa_vr on pon sij 10, 2011 3:40 pm

Sta moze covek reci a ne zavideti Aci na njegovim putovanjima i slobodnom vremenu!!!
    Sve cestitke za reportazu i odgajivace koji su omogucili da se ta reportaza napravi Laughing
    Da li ima neceg lepseg od druzenja pticara ,pogotovo kada se sastanu pticari sa vise krajeva , razlicitih mentaliteta i iskustava tako da prici nikad kraja....

Gorane, jesu ovi foxsovi oba muzjaka?

pozdrav cheers

sestoperac

Broj postova: 842
    Registration date: 07.11.2008

Postaj by sestoperac on pon sij 10, 2011 5:59 pm

vasa_vr je napisao/la:

Gorane, jesu ovi foxsovi oba muzjaka?

Muzijak i zenka

Sada je: pon svi 21, 2012 9:54 pm.