vec nekoliko dana imam probelm s kanarinkom.Ima provljev vec 4 dana davo sam joj surfadimidin ali nepomaze naglo je smrsala.Pomazite
Hitno potrebna pomoć.Bolesna kanarinka.

veso09- Opomena

- Broj postova: 66
Registration date: 11.07.2010

lord189- Opomena pred isključenje

- Broj postova: 1829
Registration date: 28.10.2008
sine stavi je u malo topliju sobu odjebi sulfadimidin to je više otrov nego lik pojačaj malo spizu sa šemedikanon trči u veterinara i nabavi bajkok nije ti skup al je odličan jer je antibiotik i vitamin sve u jednome i to stavljaj u vodu veterinar kae kap na lirtu ja kažen kap na bićerin

Gost- Gost
Ma ne kanarincu konoplju pojačavat...malo aktivnoga ugljena i baykox bi trebao pomoć ako je bolest još u ranome stadiju,naravno ako se radi o kokcidiozi...

Siskin- Broj postova: 437
Registration date: 29.10.2009
Ako, ako, ako...
pusti nagađanja - iz Mostara si, uzmi stolicu od kanarinke i ujutru odnesi u veterinarski zavod u Rodoču. odnesi u 8h (plati 10 KM), nalaz će ti biti gotov u 13-14 h. Sa tim nalazom u veterinara kod starog električnog (Dinko i kolega) i dobit ćeš tačnu terapiju....
hajde i javi šta su ti rekli
pusti nagađanja - iz Mostara si, uzmi stolicu od kanarinke i ujutru odnesi u veterinarski zavod u Rodoču. odnesi u 8h (plati 10 KM), nalaz će ti biti gotov u 13-14 h. Sa tim nalazom u veterinara kod starog električnog (Dinko i kolega) i dobit ćeš tačnu terapiju....
hajde i javi šta su ti rekli

veso09- Opomena

Izgleda da nece trebati vecć je kanarinka živnula.Počela je jesti i kako sad izgleda da nema proljev.hvala vam na savjetu.

veso09- Opomena

samo se još malo pušika

saso78- Broj postova: 766
Registration date: 20.07.2008
veso uradi to sto su svi napisali,iako je zivnula ona treba da se skroz izleci...

Gost- Gost
veso09 je napisao/la:samo se još malo pušika
Uglavnom kod kokcidioze,kad se ptica izlječi,ptici treba još njege jer se bolest vrati brzo i onda je ptica pre slaba da se sa njom nosi,pa se niti ne napuše...
Moj savjet i mišljenje,neznam jel joj dragi Bog pomogao ili si je ti lječio,ako nisi napravi to,jer čuda se ne događaju kod takvih stvari...

veso09- Opomena

jos cu ja njoj desetak dana davati ljekove.Pa cemo viditi sta ce biti.

10 dana ma biži puno je to moš sad davat samo blagu peventivu

Gost- Gost
veso09 je napisao/la:jos cu ja njoj desetak dana davati ljekove.Pa cemo viditi sta ce biti.
A šta joj daješ?

veso09- Opomena

markoxp je napisao/la:
A šta joj daješ?
surfadimidin ili fivicim zavisi kako kad

vlado- Broj postova: 806
Registration date: 22.01.2010
Veso nabavi KATOMICIN to ti je najjeftiniji i naj univerzalniji lijek za sve bolesti kod ptica.

veso09 je napisao/la:
surfadimidin ili fivicim zavisi kako kad
sulfadimidin je otrov nesmi se davat više od dva dana zaredon ,nakon šta ga načmeš i iti malo zraka dođe s njin u doticaj 28 dana mu je rok to nije lik za tiće nego za kokoši dakle domaću perad...bajkok je naidealnije riješenje to je ujedno vitamin i antibiotik nikakvi katomicini ni roxini niti ništa ja san se likarijon ozbiljno pozabavija i bajkok je jedino od kemije sta uziman sve ostalo je likarija iz prirode

dragutin rajnović- Broj postova: 269
Registration date: 02.01.2010
evo da se i ja malo umješam u priču lorde čašica rakije je preventiva a kad krene na litre i ona je otrov tako i sa lijekovima kad je u normali sve je ok

![[Vrh]](http://illiweb.com/fa/invision/p_up_en.gif)