vlada nish je napisao/la:Jel bilo neke kafane pored?![]()
Ima ih uz rijeku nekoliko.

Roštilj, janjetina, piće, za svakog ponešto.

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
vlada nish je napisao/la:Jel bilo neke kafane pored?![]()
Vrbanja je napisao/la:
Njsta ljepse od prirode a desi se i ponekad neko iznenadjenje
http://peterlarson.files.wordpress.com/2010/07/how-to-make-guy-happy2.jpg
echeberija je napisao/la:Ove biljke ima i kod nas, mogu ti reci narodni naziv ali ti nista nece znaciti. Sto se tice prirodne hrane, kod mene je prvo gnezdo doslo nekoliko dana posle otvaranja svih maslacaka i od izobilja maslacka nisam imao prirodnu hranu za mlade. Kasnije je poceo mlec, na hrvatskom kostriz, kojeg i dalje ima u velikim kolicinama i bice ga jos dugo.
Carde, ti ovim tempom mozes i 4 gnezda da isteras ove godine. Jel ces o tome odlucivati ti ili zenka?
kreso je napisao/la:ja san u Sinju za Veliku Gospu na tripicama i bilom gemistu u Zorice znace sinjani di je to ,spiza prava domaca ,pa mozemo popit sta Carde heheh
MARIN je napisao/la:Stavi ih sve ..ne možeš pogriješiti..kasnije je lako odstraniti ženke.
vlado je napisao/la:Eto te Dragane još malo i prestići ćeš Zorana hahaha pa će on dolazit kod tebe po savjete.
Svaka čast i samo naprijed i bar još jednu turu izbaci ove godine.
crv je napisao/la:
Vlado , ja sa zanimanjem pratim Carduelov rad i povremeno i izmjenimo po koji PM.
On je specifičan. Sve uredno pita i savjetuje se , sve fino uvažava i razmotri - baš sa puno takta i bez ishitrenih izjava ili reakcija ( jedino što otvoreno mrzi prepucavanja i nadmudrivanja
). Vrlo je ljubazan i ugodan sugovornik (sudopisnik) itd... , da ga ne hvalim dalje
crv je napisao/la:Ono što mi se sviđa u njegovom bavljenju pticama je , osim velikoga strpljenja , ito što na kraju on ipak napravi sve (uglavnom) na svoj način
crv je napisao/la:Čovik jednostavno vjeruje instiktu - i ne griješi .![]()
crv je napisao/la:Carduel , bravo ! Ako nekoga zanima uzgoj većeg broja ptica , neka samo Carduelov princip pomnoži sa željenim brojem![]()
Naravno , ako ima toliko strpljenja i slobodnog vremena ...Rekli bi vrhunski sportaši : 20% talenta / 80% rada![]()
angelo je napisao/la:Evo tek sad i ja ugledah ovu tvoju temu Carduel,a i malo me ima ovamo....
Uglavnom..bravo...sve pohvale....budi i dalje svoj....sve pet....
Još samo ako od ovog svega bude štagod ugodnog za uho....tek bi tada ..to bilo-to....
pozzz Vinko
Carduel je napisao/la:
Hej Vinko! Drago mi je da si opet ovdje sa nama.Evo koristim priliku da se zahvalim na samolovci, besprijekorno lovi.
Iskreno da ti kažem da je meni već to to a pjesma će doći na red idućih godina. Bitno mi je da što više mladih bude spremno za iduću godinu a naravno treće gnijezdo ide 24 dan u moje studijske odaje pa ćemo da pustimo i koju zijadu pa ćemo da vidimo što će da bude idućeg proljeća.
Kakvo je stanje kod tebe? Ima li šta mladih ove godine?