Frontline
meni je jedan stari pticar rekao jednu kap na vrat ptice iza glave do koze, i to se razlije na celo telo.
meni je jedan stari pticar rekao jednu kap na vrat ptice iza glave do koze, i to se razlije na celo telo.

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
paraziti kod ptica
Re: paraziti kod pticameni je jedan stari pticar rekao jednu kap na vrat ptice iza glave do koze, i to se razlije na celo telo.
Re: paraziti kod ptica
Re: paraziti kod pticanajobičnije sirće (ocat) za salatu 1 do 2-poklopca na 1/2 litra vode i samo se nafajtaju ptice. Ne samo da pomaže protiv parazita /uši više nemam uopšte/ nego i očisti ptici perje pa mnogo lepse izgleda. Sem toga jednostavno je za upotrebu i nije uopšte opasno za ptice,; Evo probajte pa će te videti kako će ptica izgledati okupana na ovaj način kad se osuši.
Re: paraziti kod pticaPoučen gorkim iskustvom i štetom nastalom prilikom uništavanja ptičjih vaši ovog puta rešio sam da budem skroz oprezan. nabavio sam "frontline" za psa. Koju količinu i na koji način treba stavljati pticama i koji je "zaštitni" period.

Re: paraziti kod pticaLuckyboy je napisao/la:milan-pi je napisao/la:Poučen gorkim iskustvom i štetom nastalom prilikom uništavanja ptičjih vaši ovog puta rešio sam da budem skroz oprezan. nabavio sam "frontline" za psa. Koju količinu i na koji način treba stavljati pticama i koji je "zaštitni" period.
Frontline sam koristio za guldove ,jedna kap na vrat ptice je dovoljna ali uzmi bočicu za male pse jer
su one za krupnije rase opasne za ptice(na zalost iskusio sam na svojim pticama).
Re: paraziti kod pticasaso78 je napisao/la:Koji ti je taj frontline za tice?
Ja do sad nisam vidio ni cuo,gde si nabavio?
Znam samo za frontline za pse i macke ako mislis na to.