Upravo sam se vratio iz Zagreba sa izložbe,pa da dam izvještaj za javnost

Prvo da pozdravim sve ljude sa kojima sam se družio ova dva dana ,bilo je uzgajivača sa svih strana ,pa ih sve skupa pozdravljam.Veliki pozdrav dečkima iz Zenice,Amelu i Aliji ,kao i njihovim suprugama,Damjanu i dr. Veterinaru

,Splitskom lavu Tinu,Zokiju Bukarici,mom velikom prijatelju Mališi,Našem mllado glatkom Žakou(Renato),Zlaji BL,ladom tičaru Danilu iz BL(čestitam na nabavci vitkop majora),Gosp.Rajnoviću,Amiru iz Bihaća,kao i mnogima drugim(neka mi ne zamjere oni koje sam izostavio iz litanije

).
Pozdrav mojim kolegama iz udruge Istra Pula,proveli smo dva dana u veselom i šegavom raspoloženju,a tome je najviše doprinio "moja dektiva",naš najstariji član Joža Kresina.Druženje je bilo vrhunsko i šteta što nije potrajalo još par mjeseci

.
A ,poseban pozdrav velikom tičaru ,našem starom članu foruma, našem Bocki,koji se udostoio sjesti u autobus i doći iz Skoplja u Zagreb. Čestitam Bocka.
A sad da se malo svrnem na izložbu- hmmm.... (Ništa više neću napisati),samo još kratki pozdrav Anđelku(Bembi) .
E sad slijedi još jedna stvar ,koja me jako razočarala.Baštard za kojeg sam očekivao medalju,dobio je 88 bodova,a razlog zašto ,to vi pročitajte na ocjenskoj listi (u donjem desnom kutu ),pa presudite ? Ovo je za jednu državnu izložbu jako žalosno i ponižavajuće.Ovih dana sam pisao da više ne idem na izložbe (mislim na to da neću više izlagati ptice),sa ovim sam to sam još više potkovao.Evo slika ,pa pogledajte(oprostite organizatori,ali ovo neka ide na vašu sramootu):

Zadnja promjena: zoranV; ned 16 pro - 23:21; ukupno mijenjano 1 put.