evo video kako se radi domaci paston...molio bi da malinois i senior obrate paznju na 7 - min
http://www.cardellino.altervista.org/video.html
http://www.cardellino.altervista.org/video.html

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
home made pastoncino
Re: home made pastoncino

Re: home made pastoncinosaso78 je napisao/la:Dobro je ovo Deane.
Ovo si nekad napisao,a evo sad pokrjepeno i sa video zapis.
I ja upotrebljavam CeDe i veoma sam zadovoljan ali najcesce upotrebljavam kao dodatak recimo jednu saku na pola jaje i dvije biskote i malo kruhane mrvice.
Re: home made pastoncinodragec je napisao/la:Zašto ne skuhati grašak,nego samo isprati 5-10 minuta pod mlakom vodom.

i njegove pupe na moje pitanje zašto dobio sam realan odgovor lako ga se bere , nalazi i količinski ga je lako podmirit,,,,,,a i može se vrlo lako zaledit i poslje davat pticama.

Re: home made pastoncinozvrcko sen je napisao/la:E sad sam se smirio pa da nastavimo
ne podcjenjujem grašak, kuhanje jaja i ostalo ali prijatelji moji to ptice u prirodi nemajupa im nije in potrebno da im se daje ukoliko su ostale čidbenici zadovoljeni.....
Evo Željko čudina je osvojija sve i odgojija sve što mu se izleglo budite uvjereni da je to napravija bez sirutke , kuhanih jaja, pa ni graška ......zvam da je brao kao na kilograne travai pupova najdraže mu je bilo brat maslačak i njegove pupe na moje pitanje zašto dobio sam realan odgovor lako ga se bere , nalazi i količinski ga je lako podmirit,,,,,,a i može se vrlo lako zaledit i poslje davat pticama.
Svakako Ž.Čudina je bio na poslu koji mu je omogučio da ima slobodnog vremena dovoljno za ovakve eksperimente......... e svi mi Fago, Dean pa i ja nemamo toliko slobodnog vremena da bi mogli dnevno izgubiti dva sata na branju zelenila.....pa moramo pribjegavati sva kakvim alternativama pa i pomoći naših boljih polovica.... koje da nema teško bi mogli uskladiti sve obaveze.
znači grašak kao alternativa je dobar ali ne i nužan.