Imam jednog stiglica koji je pjevao kao lud.Odkako mi je zenka stiglica pobjegla on nece ni da pisne.Pa molim da mi navedete par mogucih razloga za to njegovo ne pjevanje
POMOC U VEZI STIGLICA

refa95- Broj postova: 1274
Registration date: 12.04.2009
- Post n°1
POMOC U VEZI STIGLICA

krnjolac- Broj postova: 776
Registration date: 16.03.2009
- Post n°2
Re: POMOC U VEZI STIGLICA
pa jedan si i sam naveo u pitanju....

Branimir- Broj postova: 1937
Registration date: 12.06.2008
- Post n°3
Pati zbog ljubavi, proči če ga sigurno nakon nekog vremena, ili mu nabavi drugu! 

saso78- Broj postova: 766
Registration date: 20.07.2008
- Post n°4
On pati ali moze da ima i lose posledice.Nisi trebao pustiti zenku ako je bio zaljubljen.
Sada loso se odrazi na njega,necu da pretpostavljam sta se moze dogoditi.Stavi do njega neku drugu...ako moze i to da pomogne.
Sada loso se odrazi na njega,necu da pretpostavljam sta se moze dogoditi.Stavi do njega neku drugu...ako moze i to da pomogne.

antonio- Broj postova: 247
Registration date: 30.04.2009
- Post n°5
ljubav cini cuda i kod ptica nadji mu zamjenu 

lord189- Opomena pred isključenje

- Broj postova: 1829
Registration date: 28.10.2008
- Post n°6
jednostavno mužijak pati za ženkom a da je bilo obrnuto dakle da si pustao njega ona bi ga odmah zaboravila a čuja san da tako neki tići krepaju neće da jedu ili nikad ne propivaju

- Post n°7
nisam je ja pustio neko mi je pobjegla ali evo sada vec pomalo pocinje pjevati ali pomalo nije kao prije i nem isti pjev kao prije uopste ne stavlja zijuuuu na kraju sve otpjeva i kada treba zija krajjjjj......

- Post n°8
pomalo to je sve od tuge ni čovik ne jede kad ga žena ostavi al doć će to na svoje

Dean- Broj postova: 1736
Registration date: 19.08.2008
- Post n°9
lord189 je napisao/la:pomalo to je sve od tuge ni čovik ne jede kad ga žena ostavi al doć će to na svoje
pa kako ko, ja znam jednoga koi je kad je nasao zenu jelte sa ljubavnikom u krevetu...napravio takvu festu... vecu nego bilo koji svatovi...a na rastavi mu je pjevao (pr) oliver
ovo je živa istina 
- Post n°10
E ZAR IMA I TAKVIH BUDALA OD LJUDI

bocka- Broj postova: 1525
Registration date: 23.11.2008
- Post n°11
REFA, MLAD SI I NEZNAŠ ŠTA TE ČEKA U ŽIVOTU. 

- Post n°12
Dean je napisao/la:lord189 je napisao/la:pomalo to je sve od tuge ni čovik ne jede kad ga žena ostavi al doć će to na svoje
pa kako ko, ja znam jednoga koi je kad je nasao zenu jelte sa ljubavnikom u krevetu...napravio takvu festu... vecu nego bilo koji svatovi...a na rastavi mu je pjevao (pr) oliverovo je živa istina
![]()
pa to je jedan od endema da je takvih više svaki dan bi bilo fešta i svi bi bili sritni i siti a naročito pijani hahahahah

Gost- Gost
- Post n°13
Zanima me da li florescentne neonke za gmazove Reptilglo 2,0 koje imaju UVA 25% I UVB2% se mogu koristiti za
ptice, tj da li se gleda taj % uva i uvb.
Gdje u zagrebu nabaviti isključivo neonke sa sunčevim spektrom za ptice.
Potreban mi je hitan odgovor.
Pozdrav!
ptice, tj da li se gleda taj % uva i uvb.
Gdje u zagrebu nabaviti isključivo neonke sa sunčevim spektrom za ptice.
Potreban mi je hitan odgovor.
Pozdrav!

Santa- Broj postova: 63
Registration date: 04.11.2009
- Post n°14
refa95 je napisao/la:Imam jednog stiglica koji je pjevao kao lud.Odkako mi je zenka stiglica pobjegla on nece ni da pisne.Pa molim da mi navedete par mogucih razloga za to njegovo ne pjevanje
Da ti nije pobegao muzjak?

many- Broj postova: 686
Registration date: 13.10.2009
- Post n°15
bocka sve ti je stvar izbora,kad se oženiš onda ti je što ti se desi sam si kriv,međutim neki ljudi se zasite žene i obratno,vele u susjedovom dvorištu je zelenija trava,puno faktora zar ne.Za češljugara ču ti reči pogledaj tu ptičicu u oči pa češ vidjeti,dubinu,inteligenciju,emotivnost i osječajnost,to ti govori sve,a za crvendača tek uf te velike oči puno govore samo ako imaš žicu da vidiš to!

![[Vrh]](http://illiweb.com/fa/invision/p_up_en.gif)