to češ nam javiti u 5 mjesecu.

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
ticar je napisao/la:svaka čast majstoru,a jel svi ti grdelini prežive do iduće sezone parenja.
to češ nam javiti u 5 mjesecu.
alann je napisao/la:Zašto nebi preživjeli do iduće sezone parenja.Možeš li to da nam pojasniš.
alann je napisao/la:seadriver
Sa poštovanjem na sve to šta si napisao i hvala na detaljnom objašnjenju i ja sam to pročitao i u knjigu Dr. Masimo Natale ,, IL Cardellino" ali da ti ja iznesem iz moje prakse ja imam stiglića koji je podignut u kavez i otkad znam za njega a ja sam ga podigao nikad nije pojeo ili popio Esb3 30% a treća mu je godina i parim kanarinke sa njim a jedan mi ima 9 godina koji je uhvaćen 23-10-2000 ni on nezna šta je Esb3 30% tako da se teorija i praksa ne pokažu uvijek svuda isto.
alann je napisao/la:U redu je to zvrcko koliko ja znam držim ptice od 1984 god.Pola ovdje kod nas su čuli za esb3 30% prije tri do četiri godine a i ja sam za njega sazno iz knjiga.Nema odgajivača kod nas koji ne drži divje ptice a da se drži toliko literature a mogu ti navesti nekoliko primjera gdje su štiglići živjeli veoma dugo bez nekih velikh komplikacija.
Veselin Korać iz ul. 13 jula je gajio štiglića 16 godina a sigurno mu nije nikad davao neke hemije, Slobodan Djikanović ul.Bracana Bracanovića izreda je imao štigliće po 13-14 godina koje je poklanjo kad nisu mogli da se reprodukuju.Hibride sa zimovkom je dobio sa štiglićem starim u kave 13 godina.Slobodan Garić ul. Bul.Save Kovačevića Štiglić 17 godina.
Sve ovo Zvrcko možeš da provjeriš tako da ne misliš da lažem.
A sve čovjek što previše zakomplikuje mnogo teže mu ide.
Tako da iz ovh primjera nema jedne laste što znači da je proljeće.
drazenxp je napisao/la:Je, žena je svaka čast!
Evo već ja imam legalne mladce, ne tretiram ih ničim pa ćemo vidit
drazenxp je napisao/la:Je, žena je svaka čast!
Evo već ja imam legalne mladce, ne tretiram ih ničim pa ćemo vidit