Zanima me ugljen koji se miša sa gritom koji se može kupit u zoo-hobi. Pošto ovde nema takvih butigi,jeli odgovaraju oni briketi za peć,tj.mogu li ga možda speštat i izmišat sa gritom. hahahaha vozi me dobro !!! 

Češljugar, juričica, zelendur, čižak, žutarica, kanarinac-::- European goldfinch, linnet, canary, greenfinch, siskin, serin
AKTIVNI UGLJEN
Re: AKTIVNI UGLJEN
Re: AKTIVNI UGLJENvlado je napisao/la:Takođe postoji AKTIVNI UGLJEN ZA AKVARIJE samo ja neznam dali se taj može davati a u akvariju služi za pročišćavanje (apsorbiranje) otrovnih tvari iz vode
Re: AKTIVNI UGLJENmimo je napisao/la:u koju svrhu se daje ugalj pticama?
Re: AKTIVNI UGLJENkomiža je napisao/la:Zanima me ugljen koji se miša sa gritom koji se može kupit u zoo-hobi. Pošto ovde nema takvih butigi,jeli odgovaraju oni briketi za peć,tj.mogu li ga možda speštat i izmišat sa gritom. hahahaha vozi me dobro !!!
Re: AKTIVNI UGLJENmimo je napisao/la:a ima i Vitakraft gotov proizvod.
Re: AKTIVNI UGLJENMislia sam na one brikete okrugle,u papirnatoj vrećici,šta se depera za peć ribu,meso,a može i kobasice. Ali dobro,nisam ga nikad da ticama. Kupim u zoo-hobi ugljen za tiće i tojeto. U kolikome omjeru ga triba mišat sa gritom,ja to nako od oka,možda 20%,a vi ? Pozdrav...bizar je napisao/la:komiža je napisao/la:Zanima me ugljen koji se miša sa gritom koji se može kupit u zoo-hobi. Pošto ovde nema takvih butigi,jeli odgovaraju oni briketi za peć,tj.mogu li ga možda speštat i izmišat sa gritom. hahahaha vozi me dobro !!!
Molim na miješati kruške i jabuke, znači postoji na tržištu:
Aktivni ugljen:
(bravo Bocke), kupuje se u apoteci, kao tableta, ja ga dajem razmućenog-otopljenog u vodi, dosta je skup.... isti se upotrebljava za akvarij, isti se upotrebljava za ronioce, da se filtrira zrak-boce za ronjenje.....čovjek u Zadru mi kaže da je jeftin, te da ga kupuje na stotine kila, šta će mi sto kila svi tičari sa foruma ga nemogu potrošiti.....savjetujem DAVATI
Briket ugljen:
kad si rekao briket, to je po meni stisnuta-sprešana prašina od ugljena, koja ima svoju formu, obično je okrugao i duguljast, a može izgledat i kao kocke...??? Šta je tebi briket, kako to izgleda opiši...???ne savjetujem davati pticama (mislim na smrvljenu pa stisnutu ugljenu prašinu.Tko zna s čim je ljepljena????
Prirodni-ROŠTILJSKI ugalj:
ja ga smrvin-usitnim sa bocom te ga pomiješanog s gritom dajem, najbolji je od vrste drveta( sve ljepo opisano imate na forumu: Ptice pevačice)...ima nepravilni oblik-formu, to jest forma drveta koje je postalo ugalj.Savijet je davati.
Pozzzzzzz
Re: AKTIVNI UGLJENkomiža je napisao/la:Mislia sam na one brikete okrugle,u papirnatoj vrećici,šta se depera za peć ribu,meso,a može i kobasice. Ali dobro,nisam ga nikad da ticama. Kupim u zoo-hobi ugljen za tiće i tojeto. U kolikome omjeru ga triba mišat sa gritom,ja to nako od oka,možda 20%,a vi ? Pozdrav...bizar je napisao/la:komiža je napisao/la:Zanima me ugljen koji se miša sa gritom koji se može kupit u zoo-hobi. Pošto ovde nema takvih butigi,jeli odgovaraju oni briketi za peć,tj.mogu li ga možda speštat i izmišat sa gritom. hahahaha vozi me dobro !!!
Molim na miješati kruške i jabuke, znači postoji na tržištu:
Aktivni ugljen:
(bravo Bocke), kupuje se u apoteci, kao tableta, ja ga dajem razmućenog-otopljenog u vodi, dosta je skup.... isti se upotrebljava za akvarij, isti se upotrebljava za ronioce, da se filtrira zrak-boce za ronjenje.....čovjek u Zadru mi kaže da je jeftin, te da ga kupuje na stotine kila, šta će mi sto kila svi tičari sa foruma ga nemogu potrošiti.....savjetujem DAVATI
Briket ugljen:
kad si rekao briket, to je po meni stisnuta-sprešana prašina od ugljena, koja ima svoju formu, obično je okrugao i duguljast, a može izgledat i kao kocke...??? Šta je tebi briket, kako to izgleda opiši...???ne savjetujem davati pticama (mislim na smrvljenu pa stisnutu ugljenu prašinu.Tko zna s čim je ljepljena????
Prirodni-ROŠTILJSKI ugalj:
ja ga smrvin-usitnim sa bocom te ga pomiješanog s gritom dajem, najbolji je od vrste drveta( sve ljepo opisano imate na forumu: Ptice pevačice)...ima nepravilni oblik-formu, to jest forma drveta koje je postalo ugalj.Savijet je davati.
Pozzzzzzz